Drömfoto

2014-04-27
10:40:22

Företag eller inte

 
Har börjat gå i funderingar om att starta företag. Får fler och fler förfrågningar gällande fotouppdrag, vilket ju är jättekul! Har hittills använt Frilans finans när jag fakturerar och det funkar ganska smidigt, och även om det är bekvämt att slippa bry sig om det administrativa, så känns det som om det kommer fortsätta i den här takten så är det nog bättre att starta eget.
 
Då kommer man ju in på den oundvikliga frågan; Vad ska företaget heta? Nåt enkelt att komma ihåg är ju bra. Kanske bara mitt namn som jag har nu som hemsida, men vad händer då om jag mot förmodan någon gång skulle gifta mig? Kanske är det bättre att ha nåt "självständigt". Något som beskriver det området jag vill jobba inom?
 
Funderingar, funderingar..
 
Hur som helst, just nu kan jag inte göra så mkt iaf. Har haft ont i en axel i en vecka nu.. Kan inte ens hålla i kameran =/ 
Som tur är har jag tid hos en napprapat imorgon, så förhoppningsvis blir det bättre efter det :)
 
Får fundera vidare på namnproblemen :)
2014-04-17
06:17:07

Det var ett tag sen

Det var ett tag sen jag uppdaterade här..  
 
Först vart jag dunderförkyld, sen var det planering av en session med fina Josefine igen där vi lekte med fjädrar och sopsäckar :) 
 
 
Sen fick jag den dumma ideen att jag skulle fota lite landskap eftersom jag inte hade någon person att fota för tillfället..  men bilderna blev inte alls som jag ville..
 
 
 
 
Så nu har jag istället tokköpt en massa klänningar på rea, som jag nu ska modifiera till superklänningar :P  Och idag åker jag iväg för att kolla lite locations att använda klänningarna på :)
 
 
Jag har även bokat plats på en workshop i sthlm för Lindsay Adler i maj. Ser verkligen fram emot det :)